13 juni 2023

Hands-on Mikrofonden investerer i et bæredygtigt løft til entreprenørbranchen

”Thea Tools gør dumme maskiner intelligente – så enkelt kan det siges,” forklarer stifter Michael Driesel

Virksomheden har planer om at gøre en lang række entreprenørmaskiner intelligente, og den første er langt i prototypefasen. Det drejer sig om en tvangsblander der, ud over at hjælpe branchen med dokumentation af CO2-, vand- og energiforbrug, også vil sikre en ensartet kvalitet og eliminere menneskelige blandingsfejl.

”Dokumentation vil blive et krav til byggebranchen, ligesom nationale strategier for bæredygtigt byggeri vil gøre det tvingende nødvendigt for entreprenørbranchen at omfavne opgraderede maskiner og teknologier, så timingen her er helt perfekt”, siger hands-on investor Kim Schou Petersen.

I branchen er der ydermere brug for at tiltrække de yngre generationer. Også her kan en mere moderne og opdateret teknologi gøre en forskel.

Virksomheden er dansk. Ide og design er dansk og via et allerede godt etableret netværk trækkes der på ingeniørviden i Tyskland og produktion, hvor pris og kvalitet matches bedst.

”Når vi investerer, handler det om forretningsidéen kombineret med kemi, mavefornemmelse og intuition. Michael leverede en fremragende pitch, og vi tror i den grad på, at han med Thea Tools kommer til at revolutionere entreprenørbranchen, og den rejse skal vi da med på,” siger hands-on investor Pernille Lynggard Frandsen.

”Løsningerne fra Thea Tools taler direkte ind i den grønne dagsorden og den digitalisering, der skal til for at løfte, i dette tilfælde entreprenørbranchen, til nye højder. Derudover har Michael et helt unikt internationalt netværk i Europa, der gør at virksomheden har et helt andet greb på både leverandører og potentielle kunder,” siger Jørgen Andersen, CEO i Hands-on Mikrofonden.

Thea Tools har forud for Hands-on Mikrofondens investering, være med i Start-Up forløbet ’GT-programmet’ i Green Tech Center i DANDY Business Park. ”Ikke alene fik jeg en lang række gode kontakter, men jeg er også blevet hjulpet godt på vej i arbejdet med at finde både investorer og produktionsmuligheder,” siger Michael Driesel.

Man forventer, at prototypen er klar til test hen over sommeren og det endelige produkt dermed kan være klar til de ventende kunder i både Danmark og Tyskland sidst på året.

Hands-on Mikrofonden har hermed lavet sin 11. investering i grønne, bæredygtige og innovative vækstvirksomheder.

Om Hands-on Mikrofonden
Hands-On Mikrofonden investerer penge og klogskab i bæredygtige vækstvirksomheder indenfor Green Tech, Food og AI/digitalisering i hele Danmark. Fonden råder over ca. kr. 60 mio. som er finansieret af fem hovedinvestorer samt 33 hands-on investorer.

For mere information, kontakt Hands-on Mikrofonden
CEO, Jørgen Andersen
40 53 53 37
ja@hands-on-mikrofonden.dk