Om Hands-on Mikrofonden

Hands-on Mikrofonden ønsker at investere i bæredygtig vækst i Danmark ved at stille kloge penge til rådighed. Vi investerer ikke blot økonomisk. En stærk forretningsmæssig sparring er altid en del af investeringen.

Hands-on Mikrofonden investerer fra en halv til tre millioner kroner i bæredygtige vækstvirksomheder i Danmark, der har et stort potentiale inden for Green Tech, Food og AI/digitalisering.

Fonden råder over ca. 60 millioner kroner. Pengene kommer fra fem bærende hovedinvestorer, der hver har indskudt 10 millioner kroner og flere end 30 Hands-on investorer, som hver indskyder 250.000 kr. Derudover vil der være co-funding fra offentlige og private fonde.

Vi forventer at kunne investere i ca. 18 vækstvirksomheder over de næste tre år. Vores ejerandel i hver virksomhed vil være mellem 10 og 35 %. Max. 10 % af Hands-on Mikrofonden investeres i én virksomhed.

Fondens ledelse bliver varetaget i fællesskab af tre erfarne erhvervspersoner, der gennem deres karriere har beskæftiget sig med innovation, vækst, iværksætteri, ledelse, national og international forretningsudvikling, coaching, corporate finance samt køb og salg af virksomheder. Det er ledelsen, i tæt samarbejde med de tre økosystemer, der screener, sparrer, pitchtræner og kvalitetssikrer ansøgningerne inden indstilling til Hands-on investorerne samt investeringskomiteen.

Vi forventer at beholde vores andel i fem år for at give opbakning til udvikling og vækst.

Tilmeld nyhedsbrev

Hold øje med nyt fra Hands-on Mikrofonden. Få nyt om møder, events og udvikling.