04 november 2021

 

Hands-on Mikrofonden investerer i it-virksomheden SignIt.dk

Da Hands-on Mikrofonden og it-virksomheden SignIt.dk kort før jul skrev under på en aftale om en investering og et samarbejde, foregik det naturligvis med NemID, da det netop er en platform til at administrere aftaler og underskrive dokumenter digitalt, som SignIt.dk leverer.

SignIt.dk har udviklet løsningen i tæt samarbejde med en lang række af landets privat-og efterskoler samt nogle af de største uddannelsesinstitutioner herunder blandt andre Aarhus Business College og Erhvervsakademi Aarhus. SignIt.dk har gennem de seneste tre år fået et stigende antal kunder og brugere. Derfor er tiden nu kommet til at geare virksomheden til det næste niveau.

“Vores fokus på uddannelsesinstitutioner er en niche i forhold til det totale marked, hvilket vi ser som en stor styrke ved at have fokus på skolerne og deres unikke behov. Trods COVID19 har vi siden marts oplevet en kraftig stigning i brugen af vores standard løsning på Signit.dk. Særligt uddannelsesinstitutionerne har taget et kvantespring digitalt og det har vi kunne mærke. På trods af COVID19 skal virksomheder og organisationer også samtidig overholde persondata lovgivningen og her har vi en smart løsning til samtykkeerklæringer, der kan underskrives digitalt af både elever og forældre. Vi er indtil nu nået rigtig langt med få ressourcer og uden ekstern finansiering. GDPR, den grønne dagsorden og den stigende digitalisering af samfundet gør, at vi nu kan se et kæmpe marked for vores løsning, men det kræver mere kapital”, siger Søren Laursen, stifter af SignIt.dk – og fortsætter: ”Derfor er vi begejstrede over, at Hands-on Mikrofonden også kan se virksomhedens potentiale og vi glæder os over at have fået en kapitalstærk partner og ydermere adgang til en meget kompetent Hands-on investorer Helle Groth. Det er en meget lovende position, vi nu er i,” slutter han.

“Hands-on Mikrofonden støtter netop bæredygtige virksomheder med stort skaleringspotentiale.”

“Vi synes, SignIt.dk har et godt produkt, et stærkt team og en klar strategi om at tilbyde løsningen til undervisningsverdenen. Den ønsker vi at bakke op om. Vi tror, det er en god investering,” siger Jørgen Andersen CEO i Hands-on Mikrofonden.

Det unikke ved et samarbejde med Hands-on Mikrofonden er, at vækstvirksomheden tilbydes kloge penge. Dvs. der følger systematisk sparring med fra en eller flere professionelle Hands-on investorer. I dette tilfælde har SignIt.dk indledt et samarbejde med Helle Ghodt, der dermed også selv har skudt et beløb i virksomheden. Helle, der netop har solgt sin egen virksomhed, siger:

“Jeg kan se en virkelig spændende forretningsmulighed her. Jeg tiltrækkes af den gejst, der er i virksomheden.

“Søren er som person inspirerende selskab og så glæder det mig, at kunne bidrage med min erhvervserfaring. SignIt.dk gør livet lettere, virksomheder mere konkurrencedygtige og miljøet grønnere. Det kan jeg stå på mål for og jeg glæder mig meget til samarbejdet.”

Ikke nok med at Helle Ghodt træder ind i bestyrelseslokalet hos SignIt.dk, det er også lykkes at tiltrække Jens Erik Høj-Pedersen, som er kendt for sit mangeårige virke som skoleleder på Lukas Skolen i Vejle.


September 2021

“Med Helle og Jens Eriks indtræden i bestyrelsen, får vi to meget   kompetente kapaciteter med om bord. De kan med deres hhv. kommercielle og humanistiske tilgang samt deres store netværk og viden åbne nye døre og sætte spot på hidtil usete muligheder og vækstpotentialer,” siger Søren Laursen slutteligt.

SignIt.dk har adresse i DANDY Business Park og virksomheden flytter med ind i det nye AI Innovation House, når det åbner til marts. Her ser man frem til at kunne bruge husets mange faciliteter og stærke digitale økosystem.